معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد:پیشبینی تولید بیش از 400 هزار تن آلومینیوم در سال 91
به گزارش خبرنگار هفته نامه صور: امید ترابی گودرزی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد:پیشبینی تولید بیش از 400 هزار تن آلومینیوم در سال 91
جایگزینی تکنولوژی پیشرفته از راهکارهای کاهش آلودگی صنایع تولیدی است
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از پیشبینی تولید بیش از 400 هزار تن آلومینیوم در سال 91 خبر داد.
وجیهالله جعفری در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندیهای 50 شرکت داخلی و خارجی آلومینیوم در هتل امیرکبیر اراک در جمع خبرنگاران افزود: تولید آلومینیوم در سال 89 در شرکت ایرالکو حدود 108 هزار تن، شرکت المهدی 106 هزار تن و شرکت هرمزان 45 هزار تن بوده است.
وی ظرفیت ایرالکو را 200 هزار تن، المهدی 110 هزار تن و هرمزان را 147 هزار تن عنوان و اظهار کرد: پیش بینی شده است در سال جاری ایرالکو 187 هزار تن، المهدی 110 هزار تن و هرمزان 105 هزار تن تولید کنند و براین اساس جمعا تولید 402 هزار تن آلومینیوم در سال جاری پیشبینی میشود.
وی افزود: سرانه مصرف در حال حاضر در کشور 5/4 کیلوگرم در محصولات آلومینیومی است که تا رسیدن به سرانه جهانی که 6 کیلوگرم است فاصله زیادی نداریم.
جعفری بیان کرد: امیدواریم تولید آلومینیوم در کشور را بالا ببریم زیرا صنعت آلومینیوم یک صنعت بسیار مهم در کشور است و میتواند فضایی در جامعه ایجاد کند که صنایع پایین دستی را در جهت اشتغالزایی و در جهت سرمایهگذاری توسعه دهد.
وی با بیان اینکه مصرف آلومینیوم در سال گذشته 367 هزار تن بوده است گفت: 160 هزار تن نیز واردات داشتهایم. معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد: فراوانی انرژی در کشور می تواند از مزیتهای مهم ایجاد این صنعت در کشور باشد.
وی توضیح داد: ما میتوانیم با واردات مواد اولیه و با ذخایری که امکان استحصال آن در کشور ایجاد میشود مشکل تأمین مواد اولیه را حل کنیم.
جعفری بیان کرد: اگر در قیمت تمام شده آلومینیوم نتوانیم مدیریت کنیم امکان رقابت سخت خواد شد و باید در بحث مواد اولیه، انرژی و مواد کربنی به گونهای عمل کنیم که بتوانیم مدیریت قیمت تمام شده را روی قیمت نهایی محصول ایجاد کنیم.
وی در خصوص دغدغه مردم از آلودگی این فلز در شهر اراک عنوان کرد: جایگزینی صنایع و تکنولوژی پیشرفته از راهکارهای کاهش آلودگی این صنایع تولیدی است و آنچه که مسلم است خود مصرف آلومینیوم میتواند در کاهش مشکلات زیست محیطی اثرگذار باشد. امیدواریم با استفاده از این تکنولوژی جدید این دغدغه نیز بر طرف شود.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان خاطرنشان کرد: ایران در تولید آلومینیوم رتبه بیست و دوم را دارد که نسبت به سال 84، چهار رتبه صعود کرده است و امیدواریم تا پایان برنامه پنجم این رتبه را 8 پله دیگر صعود دهیم.