تولید آلومینیوم ایران هشت و نیم درصد رشد داشته است

به گزارش خبرنگار هفته نامه صور: امید ترابی گودرزی


 معاون معدنی و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید آلومینیوم ایران در سال گذشته نسبت به سال 89 هشت و نیم درصد رشد داشته است.

وجیه الله جعفری  سه شنبه در مراسم افتتاحیه دومین كنفرانس بین المللی صنعت آلومینیوم در اراك افزود: این در حالی است كه مجموع میانگین رشد تولید آلومینیوم در دنیا هفت درصد بوده است.

وی اضافه كرد: سرانه فصلی استفاده از آلومینیوم در كشور چهار و نیم كیلوگرم است كه با سرانه شش و نیم كیلوگرم جهان فاصله كمی دارد كه این رقم نشانگر اقبال عمومی برای استفاده از این فلز است.

معاون معدنی و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان كرد: مصرف آلومینیوم به لحاظ زیست محیطی امری مهم است كه به مزیت های سبكی، اقتصادی و بازیافت سریع آن می افزاید.

جعفری ادامه داد: امروز شرایط توسعه آلومینیوم فراهم شده است و باید در فراهم كردن مواد اولیه، استفاده از انرژی برق و مواد كربنی را مدیریت كرد.

وی تاكید كرد: امروز تولید فلز آلومینیوم به لحاظ پایین بودن هزینه ها باید به صورت جدی در دستور كار قرار گیرد و با وجود نیروی انسانی ماهر در این صنعت باید این موارد در برگزاری كنفرانس ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

معاون معدنی و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار كرد: این وزارتخانه در حوزه معدن و صنعت در تلاش است كه با ایجاد نیروگاه های خصوصی و جایگزینی خطوط پیشرفته همراه با لحاظ كردن رعایت سلامت محیط زیست، صنعت آلومینیوم پیشرفت همه جانبه داشته باشد. جعفری توضیح داد: ایران در بخش صنعت آلومینیوم در سال 84 رتبه 22 جهان را داشت كه با تلاش های خوب دولت و همراهی فعالان هم اكنون چهار پله صعود كرده و در پایان برنامه پنجم توسعه باید كشور به رتبه 14 برسد.

وی خاطر نشان كرد: تولید آلومینیوم ایران در سال 2011، 328 هزار تن بوده است و امسال پیش بینی می شود این میزان به 401 هزار تن افزایش یابد.

معاون معدنی و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: توسعه واحدهای استانی در دستور كار این وزارتخانه است كه بتوان با تامین مواد اولیه، تامین انرژی و تخصیص مواد كربنی صنعت آلومیینم در كشور بیشتر شكوفا شود.

جعفری یادآور شد: با ورود بیشتر صنعت آلومینیوم در بخش خودرو سازی می توان با تولیدات سبك این محصول ضمن كاهش مصرف سوخت در سالم سازی محیط زیست نیز فعالیت كرد.

وی سبكی، استحكام زیاد، سادگی در بازیافت، مصرف انرژی كمتر و مقاومت بیشتر در زمینه خوردگی را از مزیت های ویژه فلز آلومینیوم دانست و گفت: همه باید برای تولید بیشتر این فلز تلاش كنند. معاون معدنی و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: استان ها برای تولید بیشتر آلومینیوم در قالب شهرك صنعتی فعالیت كنند. برای نخستین بار فلز آلومینیوم چهل سال گذشته در خاورمیانه در شهر اراك تولید شده است كه باید از تجربه های این واحد در سایر نقاط كشور نیز استفاده كرد.

نماینده  اراك، كمیجان و خنداب در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: امروز فلز آلومینیوم جایگاه خود را در بخش صنایع و زندگی افراد یافته است.

'محمدحسن آصفری' افزود: برای بهبود كیفیت و تحول سازنده بیشتر در آلومینیوم باید ارتباط بخش صنعت با دانشگاه افزایش یابد.

وی اضافه كرد: برای رشد و بالندگی بیشتر صنعت آلومینیوم باید با استفاده از ظرفیت های قانونی، حمایت های دولتی و فعالیت بخش خصوصی نیاز بازارهای داخلی و منطقه ای را تامین كرد. منتخب مردم حوزه انتخابیه اراك، كمیجان و خنداب در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاكید كرد: در كنفراس های بین المللی صاحب نظران، اساتید دانشگاه ها و فعالان بخش صنعتی برای سلامت بیشتر محیط زیست در تولید فلز آلومینیوم راهكارهای علمی و كاربردی تبیین كنند.






نظرات:



متن امنیتی

گزارش تخلف
بعدی