جلسه ستاد پشتيباني اردوهاي جهادي هجرت 3

استاندار: بايد از ظرفيت و توان جوانان در بسيج سازندگي استفاده شود

استاندار گفت: هدف از راه‌اندازي و ايجاد بسيج سازندگي بهره‌گيري از ظرفيت و توان جوانان در توسعه كشور است.‌

علي اكبر شعباني فرد روز چهارشنبه در جلسه ستاد پشتيباني اردوهاي جهادي هجرت 3 كه در محل استانداري برگزار شد گفت:بسیج سازندگی از اهمیت ویژه‌ای در عمران مناطق محروم برخوردار است که باید زمینه ظهور و بروز آن در کشور روز به روز تقویت شود.وی بر لزوم مشارکت دستگاه‌ها در اجرای این طرح تاکید کرد و بیان داشت: براساس مصوبات مدیرانی که در اجرای طرح های سازندگی نهایت همکاری را با بسیج داشته باشند مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرنگار هفته نامه صور: امید ترابی گودرزی

استاندار با بیان اینکه طرح بسیج سازندگی ظرف ده روز آینده در این استان وارد فاز اجرایی خواهد شد، گفت: در سال گذشته حرکت‌های بسیار خوبی در قالب هجرت سه صورت گرفت که در ارزیابی‌های به عمل آمده در مقایسه با سال 89 از جهش 30 درصدی در حوزه‌های آموزش، بازسازی، اعتقادی و فرهنگی برخوردار بود.شعبانی‌فرد خاطرنشان کرد: استان مرکزی استان امام خمینی(ره) بوده و به واسطه جوانان بسیجی فعال و متخصص در دانشگاه‌ها و محیط‌های دانش‌آموزی باید به یکی از استان‌های نمونه کشور در این طرح تبدیل شود.وی گفت: تمام دستگاه‌ها پروژه‌هایی را که می‌توانند به بسیج واگذار کنند ظرف 15 روز آینده تعیین تکلیف کرده تا به بسیج واگذار شود.استاندار گفت: طرح بسيج سازندگي با هدف غني سازي اوقات فراغت بسيجيان در اجراي طرح هاي ملي و منطقه اي و ايجاد زمينه هاي اشتغال جوانان و محروميت زدايي، خدمت رساني به مردم به فرمان رهبر در سال 1379 تشكيل شد.

وي ادامه داد: با تشكيل دولت نهم روحيه خدمتگزاري براي خدمت رساني به محرومين و گسترش عدالت و همچنين عدالتخواهي در دهه عدالت طرح پشتيباني اردوهاي جهادي هجرت 3 مطرح شد ا ين طرح با هدف تقويت برنامه ها و اهداف طرح بسيج سازندگي از سال 1386 اجرايي شد، بر اساس اين طرح اردوهاي هجرت 3 در عرصه هاي مختلفي از جمله محروميت زدايي، اشتغال زايي جوانان و ... در اقصي نقاط ايران از جمله استان مركزي عملي شد.

وی با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبرمعظم انقلاب اظهار داشت: عشق و ايمان، و بصيرت و همت را عوامل اصلي حركت عظيم ملت ايران و روح جوهره بسيج سازندگي خواندند و تاكيد كردند هر جامعه ايي كه روحيه بسيجي داشته باشد به بالاترين قله هاي عزت و عظمت مي رسد.

وي در پايان ضمن قدرداني از همكاري تمامي ارگان ها با سازمان بسيج سازندگي استان مركزي گفت: سازمان بسيج سازندگي استان مركزي 14 مصوبه را براي سال جاري در نظر دارد كه اميدواريم با همكاري بيشتر و صميمانه تر ارگان ها و دستگاه ها بتوانيم به تمام اهداف سازمان تا پايان سال جاري برسيم.

احمد حاتمی‌پور به عنوان مشاور استاندار

مرکزی درامر سازندگی و محرومیت زدایی سپاه

روح ‌الله استان معرفی شد.

 

در جلسه ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی هجرت سه دراستانداری مرکزی با تاکید براستفاده از ظرفیت و توان جوانان در بسیج سازندگی گفت: هدف از راه‌اندازی و ایجاد بسیج سازندگی بهره‌گیری از ظرفیت و توان جوانان در توسعه کشور است.‌استاندار با بیان اینکه طرح بسیج سازندگی ظرف 10 روز آینده در این استان وارد فاز اجرایی می شود گفت: در سال گذشته حرکت‌های خوبی در قالب هجرت سه صورت گرفت که در ارزیابی‌های به عمل آمده در مقایسه با سال 89 از جهش 30 درصدی در حوزه‌های آموزش، بازسازی، اعتقادی و فرهنگی برخوردار بود.وی بر لزوم مشارکت دستگاه‌ها در اجرای این طرح تاکید کرد و بیان داشت: تمام دستگاه‌ها پروژه‌هایی را که می‌توانند به بسیج واگذار کنند ظرف 15 روز آینده تعیین تکلیف کرده تا به بسیج سازندگی واگذار شود و مدیرانی که در اجرای طرح های سازندگی نهایت همکاری را با بسیج داشته باشند تشویق می شوند.

 

 رئیس سازمان بسیج سازندگی كشور: وظیفه

مهم اردوهای جهادی آماده كردن فضای كشور

برای سازندگی است

 

مسوول سازمان بسیج سازندگی كشور گفت: اولین وظیفه اصلی طرح اردوهای جهادی هجرت سه، آماده كردن فضای كشور برای حضور جوانان در زمینه سازندگی و محرومیت زدایی است.

   سردار 'مجید خراسانی' روز چهارشنبه در جلسه ستاد پشتیبانی از اردوهای طرح جهادی هجرت سه استان مركزی در اراك افزود: ریاست شورای عالی بسیج سازندگی برعهده رییس جمهوری است و این شورا به جز بسیج، 14 عضو دیگر دارد و استانداران مسوول پشتیبانی از این طرح هستند.

به گزارش خبرنگار هفته نامه صور: امید ترابی گودرزی

 وی بیان كرد: این طرح ملی است و همه جوانان می توانند در آن شركت كنند و در حال حاضر هفتمین سال اجرای این طرح سپری می شود. مسوول سازمان بسیج سازندگی كشور اظهار كرد: دو سال پیش رهبر معظم انقلاب در نشست جهادگران از مسیر و عملكرد این طرح اعلام رضایت كردند كه این مهم تبریكی به مجموعه دستگاه های دولتی و بسیج است.

سردار خراسانی تاكید كرد: سال گذشته با همكاری دستگاه های مختلف به ویژه آموزش و پرورش، 12 هزار و 100 مدرسه در اختیار این طرح قرار گرفت و 350 هزار نفر از دانش آموزان كشور كه 35 درصد آنان دختر و 65 درصد پسر بودند، به همراه شش هزار نفر فرهنگی در این طرح شركت كردند و این مهم یك كار پرورشی بزرگ بود.

وی اضافه كرد: در جامعه پزشكی نیز سال گذشته حدود 9 هزار تیم پزشكی به مناطق محروم اعزام شدند. مسوول سازمان بسیج سازندگی كشور اشاره كرد: ایران از مناطق حادثه خیز دنیا است و اعزام پزشكان به مناطق محروم و دور افتاده بهترین راه برای تمرین در حوادث احتمالی غیرمترقبه است.

سردار خراسانی تصریح كرد: سال گذشته برای حدود 970 مسجد در قالب طرح اردوهای جهادی هجرت سه، كار عمرانی اعم از مرمت، زیباسازی، بهسازی، تكمیل و احداث صورت گرفت.

وی افزود: حدود 18 هزار و 600 كلاس جبرانی بدون دریافت هزینه با حمایت فرهنگیان در مناطق محروم برگزار شد و در این راستا، 350 هزار دانش آموز تحت پوشش قرار گرفتند.

مسوول سازمان بسیج سازندگی كشور عنوان كرد: سال گذشته حدود 70 هزار نفر از دانشگاه های سراسر كشور در قالب دو هزار و 900 گروه به مناطق محروم اعزام شدند در حالیكه پنج سال قبل از این مدت 30 گروه به این مناطق اعزام شدند.

سردار خراسانی یادآور شد: بالاترین اثربخشی طرح های بسیج سازندگی تربیت جوانان آینده كشور است و دستگاه ها، مدیران و مسوولان نباید به این طرح، نگاه هزینه ای داشته باشند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در این

جلسه گفت:

 

در سال گذشته 85 هزار و 567 نفر روزکار در منابع طبیعی و کشاورزی و 9 هزار و 373 نفر در بخش فنی و محرومیت زدایی دراستان شرکت کرده اند.

 سردار غلامعلی ابوحمزه گفت: 11 هزار و 580 نفر روزکار در جهت آموزش بخش سلامت، دوهزار و 770 نفر روزکار اعزام تیم‌های بهداشتی در سطح استان، دوهزار و 158 نفر در بخش زیست محیطی، 38 هزار و 675 نفر روزکار در پیشگیری از اعتیاد، 8 هزار و 358 نفر در خدمات رسانی و 41 هزار و 33 نفر در اردوهای جهادی دانشجویی شرکت داشته اند.

 وی افزود: 138 هزار و 186 نفر روز كار نیز در بخش آموزش فنی و حرفه ای، 86 هزار و 605 نفر روز كار در زمینه اشتغال، سه هزار و 811 نفر روز كار در بخش سوادآموزی، 31 هزار و 443 نفر روز كار در زیباسازی و مرمت، 85 هزار و 979 نفر روز كار در كلاس های تقویتی و جبرانی، 11 هزار و 706 نفر روز كار در سایر زمینه ها و 13 هزار و 920 نفر روز كار در بخش اردوهای جهادی در  مساجد و محلات بوده است. ابو حمزه در پایان گفت: در مجموع 573 هزار و 157 نفر روز کار در اردوهای جهادی سال گذشته استان شرکت کرده اند






نظرات:



متن امنیتی

گزارش تخلف
بعدی